Site Loader

 

Als de eentonigheid van een sportschoolroutine je saai lijkt, of je haat het om binnenshuis opgesloten te zitten, dan is fietsen de beste vorm van lichaamsbeweging voor jou.

 

Over de hele wereld waren veel arbeiders op zoek naar een alternatief voor bussen en metro’s.

Outdoor producten vergelijken

VanMoof, een Nederlandse fabrikant van e-bikes, ziet sinds het begin van de pandemie een “onbeperkte vraag”, wat resulteert in een orderachterstand van 10 weken voor zijn forenzen elektrische fietsen, vergeleken met een normale levertijd van één dag, zei medeoprichter Taco Carlier. 10beste.com kun je ook kopen.

 

Omdat het een aërobe activiteit met matige intensiteit is, verbetert het fietsen ook de cardiovasculaire conditie, gewrichtsmobiliteit, verlaagd stressniveau, verlaagd lichaamsvet, verbeterde houding en coördinatie.

 

Vanwege de door coronavirus geleide afsluiting over de hele wereld zijn fitnessjunkies echter buitengesloten in sportscholen en zijn dagelijkse pendelaars bang voor openbaar vervoer, terwijl gezinnen gek worden van hun huizen omdat ze voortdurend samen thuis zijn. Deze redenen zijn onder meer de reden waarom er een pandemische fietsboom is ontstaan ​​of dat de verkoop van fietsen is gestegen.

 

Over de hele wereld waren veel arbeiders op zoek naar een alternatief voor bussen en metro’s. Mensen die niet naar hun sportschool konden, zochten naar een andere manier om te sporten. En ingesloten gezinnen probeerden een manier te vinden om kinderen actief te houden tijdens thuisbestellingen.

De beste fiets reviews op 10beste.com

 

In de Verenigde Staten zijn de fietspaden bij massahandelaren zoals Walmart en Target schoongeveegd, en onafhankelijke winkels doen flinke zaken en verkopen betaalbare “gezinsfietsen”.

 

Fietsverkopen in de afgelopen twee maanden zagen hun grootste piek in de Verenigde Staten sinds de oliecrisis van de jaren zeventig, zei Jay Townley, die de trends in de fietsindustrie bij Human Powered Solutions analyseert.

 

“Mensen zijn eerlijk gezegd in paniek en kopen fietsen zoals toiletpapier”, zei Townley, verwijzend naar de haast om essentiële dingen zoals toiletpapier en handontsmettingsmiddel te kopen die winkels aan het begin van de pandemie zagen.

 

 

De trend wordt over de hele wereld weerspiegeld, aangezien steden die beter bekend staan ​​om door straten vol auto’s, zoals Manilla en Rome, fietspaden aanleggen om de groeiende belangstelling voor fietsen op te vangen, terwijl het openbaar vervoer beperkt blijft. In Londen zijn gemeentes van plan om verder te gaan door auto’s te verbieden van een aantal centrale verkeersaders.

 

Eigenaars van fietsenwinkels in de Filippijnse hoofdstad zeggen dat de vraag sterker is dan met Kerstmis. Financiële stimulansen stimuleren de verkoop in Italië, waar de post-lockdown-stimulans van de regering vorige maand een bici-bonus van 500 euro ($ 575) omvatte tot 60% van de kosten van een fiets.

 

Maar dat is als je er een kunt bemachtigen. De rage heeft geleid tot tekorten die enkele weken, misschien maanden, zullen duren om op te lossen, vooral in de VS, die voor ongeveer 90% van zijn fietsen op China vertrouwt, zei Townley. De productie werd daar grotendeels stopgezet vanwege het coronavirus en wordt gewoon hervat.

 

Halverwege maart begon de fietskoorts rond de tijd dat landen hun grenzen sloten, bedrijven sloten en thuisblijvers werden opgelegd om de verspreiding van het coronavirus te vertragen dat miljoenen mensen heeft besmet en meer dan 450.000 mensen heeft gedood. .

 

De verkoop van vrijetijdsfietsen voor volwassenen is in april verdrievoudigd, terwijl de totale verkoop van Amerikaanse fietsen, inclusief kinderfietsen en elektrische fietsen, is verdubbeld ten opzichte van het jaar ervoor, volgens marktonderzoeksbureau NPD Group, dat de verkoop van fietsen in de detailhandel volgt.

 

Het staat ver af van wat werd verwacht in de Verenigde Staten. De industrie van $ 6 miljard had een lagere omzet verwacht op basis van een lager volume in 2019, waarbij de straftarieven voor in China geproduceerde fietsen 25% bereikten.

Hybride fietsen vergelijken

‘Kinderen zoeken iets om te doen. Ze hebben waarschijnlijk het einde van het internet bereikt, dus je moet eropuit gaan om iets te doen, ‘zei Dave Palese bij Gorham Bike and Ski, een winkel in Maine waar er een beperkt aanbod is voor gezinsgerichte vrijetijdsfietsen . Beste hybride fiets kun je online vinden.

 

Bar Harbor-restauranthouder Brian Smith kocht een nieuwe fiets voor een van zijn dochters, een wedstrijdzwemmer, die niet in het zwembad kon komen. Onlangs ging hij terug naar zijn plaatselijke fietsenwinkel om zijn jongste dochter uit te rusten, die net had leren rijden.

 

Zijn drie dochters gebruiken hun fietsen elke dag en het hele gezin gaat een paar keer per week fietsen. Het feit dat ze aan het sporten zijn en genieten van frisse lucht is een bonus.

 

“Het is leuk. Misschien is dat het belangrijkste. Het is echt leuk om op de fiets te rijden, ‘zei Smith terwijl hij en zijn 7-jarige dochter, Ellery, naar de fietsenwinkel liepen.

 

De pandemie veroorzaakt ook een explosie van elektrische fietsen, e-bikes genaamd, die tot nu toe een nichepartij waren van de totale markt. De meeste e-bikes hebben een fietser nodig om te trappen, maar electric motoren zorgen voor extra pit.

 

De omzet van het bedrijf steeg met 138% in de Verenigde Staten en steeg in de periode februari-april vorig jaar met 184% in Groot-Brittannië, met grote winsten in andere Europese landen. Het bedrijf worstelt om de productie zo snel mogelijk op te voeren, maar het zal twee tot drie maanden duren om aan de vraag te voldoen, zei Carlier.

Derek Garcia